Despre noi

Cred in existenta frumusetii inerente. Incerc sa o descopar dincolo de aparente si sa o etalez. Fotografia este modul in care realizez acest lucru. In acest context, urmaresc obtinerea unei calitati optime. Totusi, fotografia noastra este mult mai mult decat o redare a perceptiei imediate. Valoarea unei fotografii rezulta din capacitatea de a inspira, dincolo de timp, loc si aparente.

meLila.ro se bazeaza pe experienta extinsa in mai multe domenii fotografice si pe standarde premium de calitate si relationare. Lumina, compozitia, entuziasmul, atentia sunt o parte dintre ingredientele prin care obtinem imagini unice, cu un stil coerent si constant, usor identificabil. Imaginile noastre transmit claritate, autentic, indiferent daca vorbim despre fotografia de portret, produs, nunta sau de interioare. Am avut bucuria sa lucram, printre altii, cu companii precum Riviera Residence, Demmers, Emerson, Turkish Airlines, Steelcase.

Sunt in jur de 20 de ani de la primele imagini realizate cu un aparat foto profesional (pe film). Scoala de Arte – Arta Cinematografica-Fotografie, alte seminarii de fotografie la Universitatea Nationala de Arte (Bucuresti), experienta de lunga durata, au ajutat la crearea unei viziuni si definirea clara a unor tehnici de implementare.

Dedicati “full-time” fotografiei, lucram cu entuziasm si ne implicam foarte serios in ceea ce facem. Suntem localizati in Cluj-Napoca, cu proiecte preponderent in Cluj si Bucuresti, dar proiectele noastre se desfasoara in toata tara si in afara.

Va multumim pentru incredere!

With an experience of more than 20 years, we continue to create quality, authentic images, based on premium standards. We are dedicated to obtain professional result in photography fields like architectural (real estate) photography, events, interior design, product photography. Our unique results are based on studied vision, enthusiasm, great care and years of practice. We are glad to have been chosen to work, amongst others – in Cluj and Bucharest, with companies like: Riviera Residence, Demmers, Emerson, Turkish Airlines, Steelcase.

Drepturi de autor - lila.ro 2018