Despre noi

Psiholog Psihoterapeut bun ClujDavid este psiholog si psihoterapeut cu formare in psihoterapia cognitiv comportamentala (UBB, Cluj), avizat de Colegiul Psihologilor din Romania, si un fundal extins de dezvoltare personala in diferite forme de terapii, inclusiv psihoterapia integrativa.

Practica psihoterapeutica a venit natural, ca un corolar al zecilor de ani investiti in dezvoltarea personala intensa, a miilor de oameni intalniti, a zecilor de retrageri de meditatie si a anilor de studiu.

David este de asemenea practicant (de 20 de ani) si instructor de Hatha Yoga si Meditatie, cu certificare International Yoga Alliance, avand la activ cursuri si seminarii ce imbina de multe ori elementele specifice Yoga cu termeni si concepte din psihologia bazata pe cercetare.

Cu un interes autentic pentru bunastare si sanatate mintala, demersul nostru terapeutic se bazeaza pe cautarea de solutii realiste, pe viziune rationala de viata, pe convingerea ca fundalul existentei ar trebui sa fie bucuria, si pe o relatie terapeutica calda, suportiva si autentica.

Va multumim, David Lila.

Drepturi de autor - lila.ro 2023