Despre noi

David este psiholog si psihoterapeut cu formare in psihoterapia cognitiv comportamentala (UBB, Cluj), avizat de Colegiul Psihologilor din Romania, mesi un fundal extins de dezvoltare personala in diferite forme de terapii, inclusiv psihoterapia integrativa. Practica psihoterapeutica a venit natural, ca un corolar al zecilor de ani investiti in dezvoltarea personala intensa, a miilor de oameni intalniti, a zecilor de retrageri de meditatie si a anilor de studiu.

David este de asemenea practicant si instructor de Mindfulness – Meditatie si Hatha Yoga de 20 de ani, cu certificare International Yoga Alliance, avand la activ cursuri si seminarii ce imbina de multe ori elementele specifice Yoga cu termeni si concepte din psihologia bazata pe cercetare.

Cu un interes autentic pentru bunastare si sanatate mintala, demersul nostru terapeutic se bazeaza pe cautarea de solutii realiste, pe viziune rationala de viata, pe convingerea ca fundalul existentei ar trebui sa fie bucuria, si pe o relatie terapeutica calda, suportiva si autentica.

Va multumim pentru incredere, David Lila.

Drepturi de autor - lila.ro 2023